alehandro

Miresevini ne

Alehandro

DISTRIBUTION

 

Kush jemi ne

 Në të njëjtën filozofi dhe me dëshirën e synimin për të sjellë më pranë Shqipërisë ajkën e verërave botërore,u themelua në hyrje të mileniumit të ri, në vitin 2001, Alehandro Distribution. Alehandro Distribution, në vazhdë të ruajtjes e zhvilimit të traditës si dhe në funksion të njohjes dhe shijimit sa më të madh të larmisë së verërave, tashmë vjen edhe me një ambjent të ri, të dallueshëm lehtësisht nga eleganca dhe kualiteti sipëror.

Dyqani

Ambientet tona

Partneret

Eventet

Alehandro Wine News