Ambjente

Ambjente

Champagne Bar 

Champagne Bar – Piano Bar, destinacioni ekzotik i mbrëmjeve tuaja, aty ku mund të shijoni cocktails me champagne ose gatime kreative nga shefi ynë i kuzhinës, nën tingujt e muzikës latine, tradicionale Kubane, Buena Vista Social Club dhe jo vetëm! Muzika LIVE performohet nga grupi i famshëm Esencia Cubana, të ardhur ekskluzivisht në Tiranë për Vila Alehandro.

Salla e Eventeve

Salla jonë e eventeve, me një kapacitet prej 150 persona të ulur ose 200 persona për cocktails apo buffet, është një nga ambjentet më moderne dhe më të rehatshme në Tiranë e më tej. Tek ne, eventet tuaja do të mbahen mend gjatë…

Salla ambasador

 Salla Ambasador

“Salla Ambassador”, me një stil klasik dhe elegant, nën një atmosferë të qetë dhe relaksuese, ju shërben gatime të veçanta të krijuara me mjeshtëri nga shefi ynë i kuzhinës. Kuzhinë Mesdhetare – Italiane si dhe një menu e përzgjedhur tradicionale Shqiptare, të gjitha me produkte të freskëta të cilat do t’ju shijojnë si askund tjetër…