Medalje dhe Vleresime

Medalje dhe Vleresime

CCI AWARD 2016: CMIMI I KONTRIBUTIT NE BIZNES TE KRYEQYTETIT

Kryetari i bashkise edhe Dhoma e Tregetise se Shqiperise jep cmimin per kontributin ne biznes te kryeyqtetit gruaja ne biznes.
Vila Alehandro per perkushtim dhe pasion pergjate viteve ne artin e kulinarisee, listen e jashtezakonshme te vererave nga me te famshmet e pese kontinenteve. Per stilimin dhe arredimin aristokrat dhe te lemuar te ambienteve te saj, duke e bere Vilen Alehandro nje ikone krenarie dhe shkelqyese te Tiranes.