Vila Alehandro 1941

Vila Alehandro 1941

Vila Alehandro është ikonë e kryeqytetit, është epoke që ndan të kaluar me të tashmen.
Ajo është në mënyre absolute, shtëpia me e madhe e verës.

Për klientët e saj mes të tjerash, ofron mbi 1000 etika verash, shampanjash, proseco dhe spumante nga kantinat më të famshme në 5 kontinentet e planetit,
duke renditur ate në vilën me profesionale dhe dinjitoze të kontinentit.